trinna-on-tour.reismee.nl

Bloggie 1

Holaa,

Wat leuk dat je de tijd neemt om een kijkje te nemen op m’n nieuwe bloggie! Op dit moment lig ik in bed en Ik heb net bedacht dat ik eigenlijk wel een blog kan bijhouden. Dit is natuurlijk ook gewoon super handig zodat iedereen die hier geïnteresseerd in is, kan volgen wat ik hier allemaal uitspook.

De oplettende kijker ziet natuurlijk al meteen dat mijn bloggie Trinna on tour heet en vraagt zich dan af, waarom ik zo heet aangezien ik helemaal niet on tour ben. Nou dit weet ik zelf ook niet maar ik vond het wel een pakkende naam dus vandaar.

Inmiddels ben ik hier al 2 en een halve week, dus ik heb al wel wat dingen uitgevoerd hier. Ik zal daarom even een kleine samenvatting proberen te maken van de afgelopen weken. Veel lees plezier!!!!!!!!

Op 13-10-2019 is dit spectaculaire avontuur voor mij begonnen. Ik verblijf op dit moment in een gastgezin in Valencia. Mijn familie bestaat uit een alleenstaande moeder (van wie de dochter al uit huis is) en een Japans meisje van 20 jaar. Ik moet zeggen dat de afgelopen weken behoorlijk wennen waren, maar het gaat steeds beter. De eerste week ben ik veel alleen geweest en heb ik te voet al veel van Valencia ontdekt. Vanaf de tweede week trek ik ook meer met mensen op. Er waren hier namelijk 3 Nederlandse meisjes waar ik het goed mee kan vinden en waar ik nu veel mee doe. Helaas heeft een van de 3 ons afgelopen zaterdag verlaten om deze cursus nog een maandje op Tenerife te volgen. Ja mensen geloof het of niet, ik ben hier niet alleen gekomen voor het mooie weer en de mooie stad. Tussen alle leuke dingen door ben ik hier ook gekomen om deze prachtige taal te leren. Het is mijn doel om ongeveer vloeiend Spaans te kunnen als ik terug kom naar Nederland over 5 maandjes.

Tot nu toe vind ik het hier erg bien allemaal! Ik vind het heel leuk om Spaans te leren op school, alleen gaat het naar mijn idee allemaal wat sloom en is het behoorlijk makkelijk. Dit heb ik aangegeven op school en zij zeggen dat we binnenkort al examen hebben van het niveau A1 waar ik me momenteel op bevindt. Als ik deze haal ga ik een niveau omhoog en wordt het als het goed is iets moeilijker. Wat betreft het gastgezin is het behoorlijk wennen om bij iemand anders te wonen dan je eigen familie, met andere regels en mensen die duidelijk geen van de 3 talen die je spreekt begrijpen. Dit was vooral in het begin erg moeilijk, maar het gaat steeds beter en ik heb ook al meer voordelen ontdekt van hier wonen. Ben ook behoorlijk aan het genieten van de vrije tijd na school. Ik was van plan hier ook te gaan werken, maar ik ben erachter dat je een of ander nummer nodig hebt om hier aan het werk te kunnen. Ik moet dus nog even kijken hoe ik dit ga regelen. In de tussentijd weet ik mijn dagen behoorlijk leuk te vullen, door er vaak met mijn nieuwe besties op uit te gaan. We wandelen vaak nog even ergens heen waar we op dat moment zin in hebben. Dit is goed voor de stappen teller en het is altijd gezellig. Zo zijn we al naar de playa geweest (hier is het namelijk geen 4 graden overdag), hebben we al verschillende keren wat winkeltjes bezocht, kijken we vaak wat rond in de stad en we zijn zelfs al naar een Spaanse film geweest! Dit laatste, omdat hier een of ander film festival was en de kaartjes toen maar €2,90 kosten. We begrepen er niet veel van, maar plaatjes kijken was erg leuk.

Tussen de bedrijven door heb Ik me ook weer even opnieuw aangemeld voor de hotelschool In het mooie Maastricht. Hier heb ik vandaag weer de eerste selectieronde van gehad. Als jullie willen mogen jullie met me mee bidden dat ik deze keer wel word aangenomen. Als ik het niet vergeet hou ik jullie hier misschien wel over op de hoogte.

Voor nu was dit mijn samenvatting van de afgelopen weekjes, ik heb het over het algemeen erg naar mijn zin en hoop dat dit ook het geval blijft. Voor al mijn trouwe fans zal ik hier zo nu en dan wel een update opzetten over hoe het met me gaat en alle andere sappige verhalen. Voor nu heb ik nog wat toffe foto’s toegevoegd van de afgelopen weken. Dit zullen er vast en zeker nog meer worden!!

Hasta luego!!!!!!!! :)

Reacties

Reacties

Inge

Ola señorita! Leuk hoor een blogje. Hebt je al gefietst daar? Door dat mooie park?

Trijn Verkooijen

Ik heb hier nog niet gefietst. Ik vind het wel leuk om te wandelen en anders pak ik de metro. Tot nu toe heb ik hem dus ook nog niet echt nodig gehad, maar ik ga het sowieso nog een keer doen. Heb al wel gewandeld en geluncht in het park!

Karin

Wat fijn dat je zo enthousiast schrijft, we leven zo lekker met je mee! 🤗😘

Marielle

Hey die Trinna🤣
Super leuk om te lezen! Kreeg de link door van jullie mam!!!
Fijn te lezen, dat je het zo goed naar je zin hebt daar!! Top!!
Geniet ervan, en ben benieuwd naar je verdere verhalen wat je nog allemaal mee gaat maken!!
🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Oma Toos

Olla Trijn
Ik vind het heel leuk om jouw Spanje avontuur een beetje mee te beleven

Daniëlle

Hey Trijn , Leuk te lezen over hoe het met je gaat !! Nog heel veel plezier in het mooie Spanje 🥰

Isa

Hee Trinna,
zie je leuke blogje en ben ervan aan het genieten, 1 minpuntje je bent de leukste personen uit je 1e week daar vergeten , maar dat vergeef ik je wel

veel plezier daar nog schat xxx

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active